Subaru Solterra Forum banner

Darmowy adapter NACS podobno jesienią (Według Toyoty)

1.3K views 9 replies 5 participants last post by  FelineFreddie  
#1 ·
#7 ·
Informacje o Lexusie RZ

Są doniesienia o wysyłaniu poczty do właścicieli dotyczącej ładowania NAC. Nie otrzymałem jeszcze listu. Moja aplikacja Tesli pokazuje Lexus RZ w innym profilu EV, chociaż nadal podejrzewam, że może odnosić się do RZ z 2026 roku. Będę bardziej pewny, gdy otrzymam list i adapter.

Widzę również bZ4X i Solterra jako wybory w aplikacji Tesli, jednak nie mogłem utrwalić wyboru.

Proszę dajcie znać, jeśli uda Wam się trwale wybrać Solterrę. Dzięki.

#8 ·
Informacje o Lexusie RZ

Są doniesienia o wysyłaniu poczty do właścicieli dotyczącej ładowania NAC. Nie otrzymałem jeszcze listu. Moja aplikacja Tesli pokazuje Lexusa RZ w innym profilu EV, chociaż nadal podejrzewam, że może się odnosić do RZ z 2026 roku. Będę bardziej pewny, gdy otrzymam list i adapter.

Widzę również bZ4X i Solterrę jako wybory w aplikacji Tesli, jednak nie udało mi się utrwalić wyboru.

Proszę dajcie znać, jeśli lub kiedy uda Wam się trwale wybrać Solterrę. Dzięki.
Mój Subaru Solterra z 2023 roku zawsze pomyślnie wypełniał sekcję „Szczegóły pojazdu” w aplikacji Tesli, w tym rok modelowy. Do tej pory jednak nie próbowałem ładować się na stacjach Tesla EVSE, oczekując na otrzymanie wyżej wymienionego darmowego adaptera od Subaru.